MercanSoftYazılım Teknolojileri Günlüğü
01 Eyl 2019

MyKurumsal Web Yazılımı (Kurumsal Web Ağı Yönetimi) Tamamlandı !!

Kurumsal Web Ağı Yönetimi

Evvveeeeeetttt.!!!  🙂 Allahım sonunda bitiyor aylardır üzerinde çalıştığım Kurumsal Web Ağı Yönetimi projem çok yakında bitiyor bu ne yaaaaa dediğinizi duyar gibiyim. Hemen açıklayayım şöyleki ben aslında firmalara hep web sitesi yapıyorum hep aynı şeyler aynı sayfalar aynı istekler vs. vs. bunlardan sıkıldım ve dedimki öyle bir sistem geliştirmeyliyim ki bir firmaya web sitesi artık yapmayayım site kendi kendini yapsın:) tamam biraz abarttım ama teknik olarak öyle site kendi kendini yapıyor siz sadece sitenin neresine neyin gelmesini istiyorsunuz onu belirliyorsunuz.

sistemi bu şekilde geliştirdim artık web sitesi yapmakla uğraşmayacağım ayrıca bu sistemin altyapısını öyle yaptımki uzaktan sistemi istediğim gibi günceleyebileceğim istediğim site tek tıkla güncellenecek istemediklerim güncellenmeyecek aslında bunu neye benzetebiliriz Android işletim sistemine benzetebiliriz birazda onu ilham aldım diyebilirim:)

sistemin veritabanını ve yazılım kısmını güncellediğimde bunu tüm internet sitelerine yayabiliyorum.

kısaca adına KWAY (Kurumsal Web Ağı Yönetimi)  diyorum. Bu sistem sayesinde bir çok firmayı bu ağa çok çok uygun fiyatlarda katarak hem güzel işlevsel bir internet sitesi vermiş olacağım hemde KWAY ‘de bulunan bir çok kurumsal uygulamaları ücretsiz olarak kullanmasını sağlamış olacağım.

 

demo : http://firmav2.mercanyazilim.net

Detaylı Bilgi için ;

http://mercanyazilim.net/Yazilim/Detay/3-mykurumsal-firma-web-scripti

ASP.NET • Yazılımlarım Leave a comment

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir